Blog Article Background Image

Opret klasser og uddannelsesindhold på Edaptio

Digitalisering af uddannelse har bragt nye muligheder og måder at undervise og lære på. Hvis de bruges korrekt, kan disse værktøjer forbedre læringsoplevelsen markant og øge elevernes engagement og performance.

På edaptio inddeler man indhold og brugere i klasser.

Klasser er en samling af studerende og lærere, der indeholder alt det pædagogiske indhold, sammen med en lang række apps til læringsindhold og studerende-lærerinteraktioner.

Alt, dette kan tilpasses, så det passer til lærerens behov og foretrukne undervisningsmetoder.

Opbygning af læringsmateriale sker på tre forskellige niveauer i Edaptio.

  1. Forløb
  2. Lektioner
  3. Læringselementer/Læringsaktiviteter

Disse tre niveauer kan sammenlignes med strukturen af en bog.

Et forløb er sammenligneligt med et kapitel

En lektion er sammenlignelig med et afsnit

Og læringselementer er alt indholdet: tekst, billeder, links, spørgsmål og faktabokse.

Edaptio indeholder en bred pakke med læringselementer, der kan lette forskellige aktiviteter og metoder i klassen.

Læs nedenfor, hvilke slags elementer vi i øjeblikket understøtter i Edaptio.

Basiselementer: Tekst, billeder, videoer

Edaptio inkluderer naturligvis de centrale elementer i læring i tekst, billeder og videoer. Videoer kan unden videre integreres fra streamingudbydere som YouTube og Vimeo, eller uploades til vores egen centrale fillagring.

Vores indbyggede fil-uploader har integrationer til alle de leverandør du kan forestille dig. Fra Google-drev, OneDrive, OneDrive for business og Box til sociale udbydere som Instagram og Facebook. Du vælger, hvem du opretter forbindelse til, og du har øjeblikkeligt alle dine filer tilgængelige til upload til Edaptio.

Opgaver

Opgaver er en kernedel af ethvert klasseværelse, og hos Edaptio arbejder vi på at tage dette til det næste niveau. Du kan problemfrit rette opgaverne direkte i browseren uden op- og download, og vi understøtter en masse forskellige opgaver, som video- og lydopgaver. Studerende og lærere kan endda optage video og lyd direkte i browseren eller fra deres telefoner.

Quizzer

Edaptio har sin egen unikke quizfunktionalitet. Det understøtter 10-spørgsmålstyper inklusiv multiple choice, fritekstbesvarelse, stavemåde, match, kategorisering, sortering, placér på billedet og fill-in-the-blank.

Specielt mere interaktive spørgsmålstyper som placér på billede er en populær måde at engagere eleverne mere, og teste deres forståelse på en anderledes og sjovere måde.

Det kan bruges i alt fra fysik til kunst.

Flashcards

Flashcards er en populær metode ting at huske forskellige begreber og definitioner. Det kan bruges effektivt til at gennemgå allerede lærte termer, eller til på en kort og engagerende måde at introducere nye begreber til en lektion.

Spørgeskemaer

Edaptio indeholder spørgeskemafunktionalitet. Dette gør er let at tilføje både evalueringer og afstemninger direkte i lektioner og engagere eleverne. Du kan have spørgsmål, der både er afkrydsningsfelter, radioknapper og tekstbesvarelser. Al data er anonymiseret, dog kan du nemt se og lege med dataene.

Tidslinje

'Tidslinje' indlæringselement i Edaptio giver dig mulighed for at oprette en brugerdefineret tidslinje og vise historisk information. på en interaktiv og intuitiv måde.

Dette element er en visuel repræsentation af tidslinjedata, som giver et hurtigt overblik over hvad der skete hvornår.

Vi ser alt fra historie- og religionslærere til fysik- og kemilærere bruge dette element, til at give et godt visuelt præg og et hurtigt overblik.

Filer

Du kan integrere enhver filtype som et læringselement, og hos Edaptio har vi endda udviklet en teknologi, der gør det muligt at indlejre næsten enhver filtype.

Du kan nemt indlejre powerpoint- eller word-dokumenter, så dine studerende kan se dokumenterne online eller downloade originalen.

Ved at have alt indholdet ét sted, får de studerende en meget bedre læringsoplevelse.

Geogebra

Geogebra er et interaktiv værktøj for geometri, algebra og statistik, der kan undervise i matematik og naturvidenskab på en interaktiv og intuitiv måde.

Edaptio indeholder et læringselement til indlejring af Geogebra direkte i en lektion.

Eksternt materiale

Edaptio giver dig altid mulighed for at trække indhold fra andre steder for at understøtte dine elementer oprettet i Edaptio. Læringselementet eksternt link giver dig mulighed for at oprette et link til noget eksternt materiale og derefter vælge mellem et normalt hyperlink, eller at åbne i en dialog eller være fuldstændigt indlejret. Hvis du vælger at bruge dialog eller indlejret, lever indholdet inde i Edaptio, og de studerende behøver ikke engang at forlade læringselementet for at interagere med / gennemgå indholdet.

Hos Edaptio er brugercentrisk udvikling altid en kerneprioritet. Vi tilføjer konstant flere læringsaktiviteter og værktøjer baseret på feedback og anbefalinger fra vores brugere.

I fremtiden vil læring være endnu mere interaktiv og mere forskelligartet.