Blog Article Background Image

Hvad er blended learning?

Hvad er Blended learning?

Blended learning er en tilgang til uddannelse, der kombinerer onlineuddannelse med aktiviteter i klassen. Med en god blandet læringsopsætning kan fordelene ved både online- og klasselæringsuddannelse opnås.

Hovedfordelene ved blended læring:

1) Fleksibilitet

Studerende har adgang til læringsmateriale når som helst og hvor som helst. Dette vil give de studerende mulighed for at absorbere indholdet i deres tempo. De har kontrol over både tid, sted og hyppighed for at passe ind i deres hverdag. De kan bruge så meget tid, som de vil, uanset om de kæmper eller allerede er dygtige til indholdet.

2) Diverse værktøjer

Et online digitalt læringssystem giver et nyt sæt kraftfulde værktøjer, som lærerne kan bruge. Dette inkluderer både lærings- og administrationsværktøjer. Edaptio inkluderer en lang række forskellige læringsværktøjer (link), og vi har set, at diversificering af læringsaktiviteter øger engagement.

3) Personalisering

På digitale platforme kan mange af læringsværktøjerne tilpasses den enkelte studerende, og der ved at forbedre læringsresultatet.

4) Bekvemmelighed

Kommunikation, deling og rettearbejde bliver alle lettere, når et klasseværelse og samler arbejde og beskeder online og altid besøger indhold både i og uden for klasseværelset.

Edaptio gør det også muligt for lærere at rette opgaver direkte i browseren.

5) Ansigt til ansigt fordele

En af svaghederne ved online læring er manglen på ansigt til ansigt undervisning med en lærer. Ved at kombinere onlineuddannelse med aktiviteter i klassen kan du omgå denne fejl i ren online-læring.

Edaptio tilføjer endvidere funktioner til kommunikation online som videoopkald og transmission af klasseværelser, så denne ulempe lempes endnu mere.

Flipped Classroom Model

Flipped Classroom er en type blended learning. I dette system optager den studerende indhold online derhjemme (passiv læring) og bruger tid i klasseværelset med at engagere sig i koncepterne på forskellige analoge måder så som debatter (aktiv læring).