Blog Article Background Image

Husk bedre med edaptio

Hvad er det?

"Spaced repetition" er en indlæringsalgoritme, der bevistligt er den bedste måde at sørge for, at viden bliver opbevaret i længst mulig tid efter indlæring. Hvis du ønsker, at undervisningen skal holdes længere elevernes hukommelse, er spaced repetition den metode, du skal bruge.

Hvordan fungerer det?

I spaced repetition testes brugeren på noget indhold, i et angivet interval efter de oprindeligt lærte det. Hvis de svarer rigtigt, vil intervallet indtil næste test være længere. Hvis de svarer forkert, vil det være kortere.

Denne måde bliver indhold, der let læres, sjældent gennemgået.

"Spaced repetition" er bygget til Edaptio

Edaptio inkluderer en algoritme, der automatisk holder styr på en studerendes læring. Alt, hvad læreren skal gøre, er at definere prøverne til en lektion, og Edaptio vil automatisk bede eleven om at gentage lektionsindholdet med bestemte intervaller. Eleverne vil huske indholdet i længere tid og blive dygtigere.

Læreren kan også bruge de data, der er genereret fra "spaced repetition" algoritmen til at få et overblik over de sværeste emner for eleverne, og hvor de kæmper mest. Dette vil forbedre den aktive repetition, som ofte laves af lærerne inden eksamenerne.